Dubbelbur

När du beställer en dubbelbur från oss får du en optimerad bur som passar just din hund och din bil. Alla burar utformas på det viset att det blir bekvämast för hunden att ligga ner, eftersom det ökar säkerheten markant.

Kvalitet för hundens säkerhet och komfort

Alu-Flex hundburar för bilar tillverkas i underhållsfri aluminium för bästa prestanda och säkerhet. De tillverkas efter hundens mankhöjd och är utvecklad efter flera års tester med olika hundraser och bilmodeller. Burarna har en tät botten vilket gör att smuts och vätskor inte tar sig ut i bilen. Alla burar går också att tvätta av med valfritt schampo eller tvål utan att det finns risk att buren rostar. Även fast dubbelburarna kan se stora och tunga ut är de väldigt lätta och väger cirka 15 kilo. 
 
Alla hundburar tillverkas av oss på Hannäs Smide & Montage. 

Pris och fraktinformation

När du beställer en hundbur av oss tar det mellan två och tre veckor för den att ankomma till dig. En dubbelbur kostar från 7600 kronor och uppåt, i priset ingår det emballage, tvåårs tillverkningsgaranti och femårs skrammelfri garanti. Frakt tillkommer. Betalning sker mot faktura, där betalningsvillkoret är 20 dagar. Vid beställning görs en kreditprövning och vi kräver alltid fullständigt namn, leveransadress samt personnummer eller organisationsnummer.