Enkelbur

Alla burar som beställs av oss tillverkas utifrån både hundens och bilens mått, för optimal anpassning. På det sättet blir buren både säkrare och mer smidig att lyfta i och ur bilen, samtidigt som du får plats med saker bredvid buren.

Ditt självklara val för säkerhet och prestanda

Alu-Flex hundburar har funnits i över 15 år. Ända sedan starten har vi haft ett starkt driv framåt i utvecklingen kring våra hundburar, för att våra kunder ska få det bästa möjliga för sina pengar. Alla burar är gjorda i underhållsfritt aluminium, vilket går att tvätta av med valfritt schampo eller tvål utan att det finns risk att buren rostar. 
 
Att du som kund alltid är nöjd med din bur från oss är det viktigaste. Vi har utformat flera tusen burar åt hundägare vars behov och önskemål skiljer sig, vilket gör att vi har erfarenheten och kunskapen att ta fram den perfekta buren för just dina förutsättningar. Vår förhoppning är att du ska bli kvar som kund hos oss och att vi blir ditt självklara val för framtida hundburar!

Pris och fraktinformation

När du beställer en hundbur av oss tar det mellan två och tre veckor för den att ankomma till dig. En enkelbur kostar från 5200 kronor och uppåt, i priset ingår det emballage, tvåårs tillverkningsgaranti och femårs skrammelfri garanti. Frakt tillkommer. Betalning sker mot faktura, där betalningsvillkoret är 20 dagar. Vid beställning görs en kreditprövning och vi kräver alltid fullständigt namn, leveransadress samt personnummer eller organisationsnummer.